e-Fatura Geçiş Adımları

E-FATURA GEÇİŞİ ADIMLARI

1 TEMMUZ’u BEKLEMEYENLERE ÖZEL EMPATİ KAMPANYASI
2018 veya 2019 hesap dönemleri brüt satış hasılatı 5 Milyon TL ve üzeri olan mükelleflere, 01.07.2020 tarihi ile e-Fatura uygulamasına geçiş zorunluluğu getirildi. Sizlere daha iyi hizmet vermek adına Haziran ayı içerisinde geçiş yapan müşterilerimize daha fazla zaman ayırabilecek bir planlama yapmış bulunmaktayız.

E-fatura geçiş limitinin 5 Milyon TL alt limite düşürülmesinden dolayı çok sayıda müşterimiz aynı anda zorunlu geçiş yapacağı için iletişim problemleri yaşanması ve çeşitli aksaklıkların olması işin doğası gereği kaçınılmazdır.

Zorunlu geçiş tarihini beklemeksizin öncesinde geçiş yapan müşterilerimize daha fazla zaman ayırabileceğimizi ve stres yoğunluğu düşük bir geçiş yapabileceklerini ifade etmek istiyoruz.

Hem operasyon yoğunluğu yüksek olan siz değerli lojistik ve nakliye sektörüne hizmet veren biz ARGEM’in, hem de tüm Türkiye’ye çözüm üreten hizmet aldığımız SOVOS FORİBA’nın 1 TEMMUZ yoğunluğunu azaltmak için HAZİRAN ayında E-FATURA’ya geçiş yapan siz değerli müşterilerimiz için özel EMPATİ KAMPANYASI hazırladık.

Kampanya kapsamında Haziran ayında geçiş yapan müşterilerimize SOVOS & Foriba desteğiyle ücretsiz 500 Kontör, Argem eğitim bedelinde de % 35 iskonto uygulanacaktır.

Siz değerli müşterilerimizin kampanyaya katılarak EMPATİMİZE katkı sağlayacağınızı ve geçiş günü geldiğinde olası karmaşayı minimize ederek bizlere yardımcı olacağınıza inanıyoruz.

Gelin HAZİRAN ayı içerisinde stressiz geçişle e-fatura ile tanışın, ayrıca bizim de sizlere indirimli kampanya üzerine bir de e-mutabakat sürprizimiz olsun.
HEP BİRLİKTE EMPATİ YAPALIM.

Saygılarımızla

Scroll to Top