Müşterilerimize Bilgi Amaçlı Seminer Verdik

Gün geçtikçe gelişen teknolojiyle birlikte müşterilerimizin de bu teknolojiye entegrasyonunu sağlamak ve bilgilendirmek amacıyla bir seminer düzenledik.
Seminerde aşağıdaki konuları başlıklar halinde müşterilemizle paylaştık.
2020 yılında e-dönüşüme geçiş yapacak olan firma sayılarının yoğunluğu, U-ETDS sisteminin devreye alınacağı münasebetiyle yoğun gündemi müşterilerimizi bir araya getirerek toplu eğitim semineri tertip ettik.
Mükelleflerin e-çözümlere geçiş esnasında detaylı olarak bilgi verilmiştir. Dijitalleşen dünyada müşterilerimizin kolay uygulamalarla işlerini kolaylaştırdık. Yıllardır e-faturanın yüksek cirolardan asgariye doğru seyreden süreçte geniş müşteri yelpazemizin geçişini kolaylıkla sağlayacağız.
E- fatura kapsamında olmayan müşterilerimiz, kolay uygulama neticesinde isteğe bağlı geçiş yapan müşteri sayımız çoğunluktadır.
E-arşiv 2020 yılında kanun e-fatura kapsamında olan bütün müşterilerin e-arşive geçme zorunluluğundan kaynaklanan yoğunluk verilen seminer ile değerli müşterilerimize rahat geçiş sağlamalarını sağladık.
2. Bölümde U-ETDS sistemi hakkında bilgi verildi. Ulaştırma bakanlığı ile yazılan web servis hakkında bilgi verildi. Bakanlığın istediği doğrultuda bilgi akışının sağlandığını bu konuda 2 aylık denemelerin yapıldığını, herhangi bir sorunun olmadığı ifade edildi.
Seminer konuşmaları Yazılım Müdürümüz Sinan DOĞAN ve Planlama Müdürümüz Ömer ÖZTÜRK tarafından yapıldı.
Katılım sağlayan bütün müşterilerimize teşekkür ederiz…

Scroll to Top